Joi, 25 August 2005 - 08:15 AM Aleg.RO: Cu ramura in doua luntre: Sorin Frunzaverde a scapat de amenda Aliantei PNL-PD, desi a sustinut PSD

Publicat de: P.M.

gardianul Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Dumitru Tilica Parvulescu (PRM), semnatar al Declaratiei de la Mamaia a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), a negat, marti seara, ca ar fi primit un "mandat propriu-zis" in acest sens de la presedintele CJ, Sorin Frunzaverde. Intrebat daca a fost mandatat de Frunzaverde (PD) - in locul caruia s-a deplasat la Mamaia - sa sustina un punct de vedere sau sa semneze documente, Parvulescu a declarat ca "a fost un mandat formal", tinand cont ca nici el, nici Frunzaverde nu cunosteau continutul documentelor care urmau sa fie discutate, transmite Mediafax.


Sarba pe loc

"In privinta modificarii Legii 215 privind Administratia publica locala, cu totii am cazut de acord sa nu se schimbe regulile in timpul jocului.

Acest lucru se poate legifera din urmatoarea legislatura, adica din 2008", a explicat Parvulescu, adaugand ca a semnat si el inscrisurile de la Mamaia "care au fost facute de fapt de Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis".


Curaj de curajos

Solicitat sa comenteze aceasta situatie, Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras Severin, a subliniat doar ca nu el a fost la Mamaia, ci vicepresedintele Parvulescu, care, fiind vicepresedinte al PRM Caras-Severin, nu poate fi tras la raspundere pentru ce a semnat. In cazul celorlalti semnatari, care sunt membri PD, "o decizie de sanctionare va fi luata la Biroul Permanent National", a precizat Frunzaverde.Sorin Frunzaverde este vicepresedinte al Partidului Democrat si membru in BPN, structura care urmeaza sa-i sanctioneze pe participantii la "rebeliunea de la Mamaia". Consiliul National de Coordonare al Aliantei PNL-PD a decis, luni, sa recomande sanctionarea cu avertisment a presedintilor de consilii judetene reprezentand PNL si PD care au fost prezenti la intrunirea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene de la Mamaia. In aceasta situatie sunt: presedintele CJ Buzau, Victor Mocanu (PD), presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot (PNL), presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu (PNL), presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc (PD), presedintele CJ Harghita, Levente Bunta (UDMR), presedintele CJ Calarasi, Raducu Filipescu (PNL), vicepresedintele CJ Arad Gavril Buza (UDMR), vicepresedintele CJ Alba, Florin Marginean (PNL). Concluzia este implicita: Frunzaverde a cantat si in struna PSD – o varianta de transfer nu strica niciodata - si nici nu va lua amenda de la partid. Artificiul gasit de el – trimiterea unui reprezentant al opozitiei, care nu are de la cine sa ia mustrare - este o cacialma politica de zile mari!


(572 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la P.M.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Cu ramura in doua luntre: Sorin Frunzaverde a scapat de amenda Aliantei PNL-PD, desi a sustinut PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1350209712982 seconds.