Joi, 28 Iulie 2005 - 08:52 AM Aleg.RO: Tariceanu minimalizeaza gestul Monei Musca

Publicat de: Alina Mihai

evenimentulzilei Dupa ce a aflat ca Mona Musca isi va da demisia, premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca o sfatuieste sa nu faca acest lucru. „Nu m-a anuntat oficial, am auzit declaratia ei de presa. Eu as sfatui-o sa nu faca acest lucru, dar pana la urma este un gest unilateral de vointa”, a reactionat acesta. El a dat asigurari ca demisia Monei Musca nu va duce la demisia guvernului. „Aceasta nu va duce la demisia guvernului, iar remanierea nu inseamna schimbare”, a fost raspunsul lui Tariceanu, fara alte explicatii.
In declaratia despre Mona Musca, premierul a mai dat un mesaj incifrat: „Delegatia Permanenta s-a exprimat printr-un vot care indeparteaza orice speculatie. A fost o criza produsa de oameni care nu au nici o credibilitate politica”.
Flutur mai da din aripi prin guvern

Colegul de opinie al Monei Musca in privinta revenirii lui Stolojan in politica, Gheorghe Flutur, a declarat ca regreta decizia acesteia: „Personal, am proiecte urgente la Ministerul Agriculturii, pe care trebuie sa le duc la capat, iar cel mai important este cel privind inundatiilesi oamenii aflati in suferinta”.

Campeanu da vina pe Basescu

Senatorul PNL Radu Campeanu il acuza pe presedintele Traian Basescu ca se implica „mai mult decat trebuie” in politica interna, precizand ca nu l-ar mira ca seful statului sa fie amestecat inclusiv in „mica involburare” din PNL. „Nu m-ar mira sa fie implicat, intr-un fel sau altul, in aceasta mica involburare din PNL, care, la ora asta, cred ca s-a solutionat”, a afirmat Radu Campeanu, raspunzand unei intrebari. El a precizat ca asta e „impresia” sa. In ultimele zile, una dintre armele de atac folosite de apropiatii lui Tariceanu la adresa lui Stolojan a fost „relatia” acestuia cu Traian Basescu, care ar fi condus la implicarea lui in scandalul de la PNL.

„Divergentele din PNL, insolatie de vara”

Unul dintre „analistii” care preconizeaza ca „situatia in partid s-a clarificat” intrucat divergentele din PNL nu erau altceva decat „o insolatie de vara” este Dorel Sandor. El a comentat in calitate de analist politic, pentru agentia „Rompres”, situatia din PNL. Dorel Sandor este, potrivit saptamanalului „Academia Catavencu”, si consultantul lui Calin Popescu-Tariceanu. „PNL este prea implicat in actul de guvernare ca sa piarda timpul cu probleme minore din interiorul formatiunii”. In ceea ce priveste atitudinea ministrului culturii si cultelor, Mona Musca, vicepresedinte al PNL, care a declarat dupa Delegatia Permanenta ca se gandeste sa demisioneze din conducerea partidului, Dorel Sandor a calificat afirmatiile drept „o reactie de moment, care releva o oarecare surescitare inainte de concediul de vara”.


(1153 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Alina Mihai


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Tariceanu minimalizeaza gestul Monei Musca | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61637806892395 seconds.