Miercuri, 12 Aprilie 2017 - 05:18 AM Aleg.RO: Catalina Stefanescu este vicepresedintele celei mai puternice organizatii de tineri din Europa

Publicat de: ---

Bursa

Tineretul social democrat are vicepresedinte in cea mai mare organizatie de tineri de stanga din EUropa - Young European Socialists .

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Catalina Stefanescu a fost aleasa in cadrul Congresului YES ce a avut loc in acest weekend la Duisburg de tinerii delegati din peste 30 de tari din Europa.

Atributiile fostei deputat vor fi axate pe politicile pt tineri la nivel european, lupta pt cat mai multe locuri de munca pt tineri si egalitate de sanse, educatia si migratia tinerilor.

Catalian Stefanescu este cel mai tanar deputat, ajungand in Parlamentul Romaniei, pe listele USL, la varsta de doar 24 de ani, sprijinita de presedintele PSD Liviu Dragnea.  

25 de membri TSD au participat sambata, 8 aprilie, la cel de-al 13-lea congres al Tinerilor Socialisti Europeni unde s-a votat noua structura de conducere.

"Prin prezenta unui membru TSD in conducerea structurii YES (Young European Socialists) transmitem un semnal de unitate si solidaritate fata de partenerii europeni. In acelasi timp, acum avem posibilitatea de a promova proiectele TSD si ale Romaniei la nivel european, astfel incat sa implementam politicile necesare pentru dezvoltarea economica si sociala a tuturor tinerilor din tarile europene. Cred ca doar printr-o deschidere pe plan international, vom reusi sa punem in practica proiectele de integrare, egalitate de sanse sau pentru dezvoltarea tinerilor. Cu aceasta ocazie, vreau sa il felicit pe colegul nostru Joao Albuquerue pentru functia de presedinte YES si sa il asigur ca prin colega noastra, Catalina stefanescu, vicepresedinte YES, vom contribui intr-un mod activ si aplicat la elaborarea si implementarea proiectelor menite sa creasca calitatea vietii tinerilor. Tinerii trebuie sa reprezinte o prioritate pentru fiecare tara europeana!" a afirmat Gabriel Petrea, presedintele TSD.


(1390 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Catalina Stefanescu este vicepresedintele celei mai puternice organizatii de tineri din Europa | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.