Joi, 08 Septembrie 2016 - 04:57 AM Aleg.RO: Cazul Olteanu. Doi parlamentari au dat ochii cu procurorii

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Alti doi alesi ai neamului au trecut pragul sediului Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce procurorii le-au transmis ca vor sa ii audieze.

 

Daca in decursul zilei trecute au ajuns la audieri, la DNA Ploiesti, actuali sau fost social-democrati, in privinta unui nou dosar in care anchetatorii anticoruptie fac cercetari in cazul fostului premier Ponta, de aceasta data motivul pentru care doi deputati au venit la sediul cenral al institutiei, pentru a discuta cu procurorii, in calitate de martori, in dosarul lui Bogdan Olteanu.

Este vorba despre liberalul Dan Motreanu, dar si despre un fost reprezentant al PNL, actualmente membru ALDE, si anume Octavian Popa. “Am fost citat ca martor in dosarul lui Bogdan Olteanu. Am dat cateva scurte declaratii privind modul de organizare si functionare al partidului si al campaniei la momentul respectiv”, a lamurit Motreanu, la plecarea de la discutiile cu anchetatorii anticoruptie.

Dupa cum spuneam, Motreanu nu a fost singurul deputat prezent in aceasta zi la DNA. Si Octavian Popa, vicepresedintele Comisiei parlamentare de analiza a activitatii SRI, dar fost lider al PNL Tulcea, a ajuns in urma cu aproape doua ore in fata procurorilor, pentru a fi audiat, in calitate de martor in acelasi dosar. Trebuie sa fii total neinspirat, sa spunem, ca sa nu zic prost, ca sa iei bani de la dl Vintu”, a precizat Popa, la momentul intrarii la audieri.

In dosarul in care a ajuns in vizorul DNA, Bogdan Olteanu este cercetat de la inceputul lunii in curs, in regim de arest la domiciliu. Fostul liberal care, la un moment dat, a fost in postura de al treilea om in stat, gratie functiei de presedinte al Camerei, ulterior fiind viceguvernator al BNR, e acuzat de trafic de influenta, mai exact ca ar fi primit un milion de euro de la afaceristul Vintu, in contextul numirii lui Mihai guvernator al Deltei.

var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(575 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Cazul Olteanu. Doi parlamentari au dat ochii cu procurorii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.