Miercuri, 15 Aprilie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Demisia deputatului Marko Attila a ajuns la Parlament

Publicat de: ---

Cotidianul

Demisia in original a deputatului Marko Attila a ajuns marti in Parlament, dupa ce, in urma cu doua saptamani, UDMR a trimis documentul prin fax .

Sedinta de plen in care ar fi urmat sa se voteze incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatul UDMR Marko Attila a fost amanata dupa ce deputatii au plecat in vacanta de Paste mai repede.

A fost insa a doua amanare, dupa ce cu o saptamana in urma alesii au anuntat ca asteapta demisia in original a deputatului UDMR, in conditiile in care acesta a trimis o copie scanata a demisiei sale.

Deputatul este acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave in dosarul ANRP.

Pe 3 decembrie 2014, Camera Deputatilor a incuviintat arestarea preventiva a deputatului UDMR Marko Attila, in dosarul fostului sef al DIICOT Alina Bica, privind despagubirea acordata de ANRP pentru un teren supraevaluat din Capitala.

Deputatul UDMR a mai fost condamnat la sfarsitul anului trecut la 3 ani cu suspendare pentru retrocedarea ilegala a unei cladiri.

În luna decembrie, deputatul a fugit la Budapesta, avocatul sau declarand ca premierul ungar Viktor Orban i-a acordat protectie si azil politic.


(298 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Demisia deputatului Marko Attila a ajuns la Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63049411773682 seconds.