Miercuri, 22 Februarie 2012 - 06:02 AM Aleg.RO: Voicu: Multumesc celor 71 de deputati PDL care, absentand de la plen, s-au alaturat protestului USL

Publicat de: ---

7plus Autor: Ciprian Purice

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat, marti, de la tribuna Camerei Deputatilor, ca le multumeste celor 71 de deputati PDL care, absentand de la sedinta de plen, s-ar fi alaturat protestului parlamentar al USL .

Mihai Voicu

“Tin sa le multumesc celor 71 de deputati ai PDL care s-au alaturat protestului opozitiei si lipsesc de la plen. Ei sunt probabil condusi de Ioan Oltean, care e preocupat acum sa faca afise cu el insusi”, a spus Voicu, el precizand ca si Sever Voinescu lipseste de la lucrarile plenului, fiind plecat intr-o delegatie in strainatate.

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a inceput, marti, cu o jumatate de ora intarziere, presedintele acestui for, Roberta Anastase, anuntand ca la lucrari si-au inregistrat prezenta 168 de deputati din totalul celor 328.Protestul parlamentar al deputatilor USL continua, deputatii opozitiei lispind de la plen.


(572 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Voicu: Multumesc celor 71 de deputati PDL care, absentand de la plen, s-au alaturat protestului USL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60430908203125 seconds.