Marți, 25 Octombrie 2005 - 10:00 PM Aleg.RO: Sunt blonda, ii trimit presedintelui Basescu CV-ul meu parfumat!

Publicat de: Adriana Tiganila

gardianul Printre dinti, la poalele podului de la Maracineni, presedintele a impartit cu naduf femeile in proaste si celelalte. In blonde si alte ocupatii. Desi a incercat o gluma la suparare,Traian Basescu nu a reusit decat sa jigneasca grosolan o colega din breasla jurnalistilor. Care nu dorea decat sa-si faca treaba. Curajos, cu aplomb, fara ruperi de coloana vertebrala. Presedintele trebuie sa stie ca nu toate raspunsurile pe teme delicate pot fi inlocuite cu jigniri, denigrari, sau zambete electorale. Presedintele nu trebuie sa uite ca presa nu se baga in seama degeaba, dar te cauta si la Maracineni pentru subiecte controversate, pentru care nu poti fi gasit la Palat.

Pentru ca despre Palatul Cotroceni este vorba. Despre blondele care au facut valuri pana-n Norvegia si din care, dintr-o "pata de culoare pe coridoarele presedintiei", asa cum spunea chiar domnul Traian Basescu, n-a mai ramas decat pata. Jignirea adusa jurnalistei nu indeparteaza "culoarea" de la reverul presedintelui. Ci mai adauga una.

Insistand asupra explicatiilor legate de demisia Elenei Udrea – fosta responsabila cu prinderea in programul presedintelui inclusiv a momentelor in care e musai ca, mai ales EL, sa-si plieze vocabularul pe functie – jurnalista (roscata, fie vorba intre noi), a primit un raspuns nemeritat: Doamna, sunteti la fel de blonda ca si Elena Udrea. Nu de la portarul de la Cotroceni. Ci chiar de la primul barbat in stat. De la care te pomenesti ca mai invata si altii: Daca presedintele poate, ce, eu sunt mai prost?

Infipta, dar eleganta, adica fara a confunda maidanul cu podul, jurnalista insista: Dar eu nu sunt consiliera dumneavoastra! Presedintele o tine pe-a lui: Nu se stie niciodata! Adica? Ba jigneste, ba lanseaza invitatii?

Asta m-a pus pe ganduri: Imi incerc si eu norocul. Nu sunt "blonda" chiar tot timpul, m-au asigurat prietenii, iar daca o consiliera prezidentiala da dume in direct despre statele lumii doar ca sa nu arate ca umbla cu cioara vopsita, n-oi fi eu si mai blonda decat ea. La Cotroceni sa ajung. La televizor, sa ma vada rubedeniile. La Ambasade, sa dau declaratii despre integrarea Romaniei in UE, chiar daca Norvegia nu ma vrea.

Daca nu-mi place, demisionez. Presedintele n-are decat sa ma faca blonda. In fond, e mandatul lui. O sa i-o intorc, precum tanara mea colega de breasla: Sunt roscata!

Da, asta este, trimit CV-ul. Intre timp, fac un credit pentru ajustarea garderobei, ma bag putin in seama prin oglinda si caut un sponsor pentru ceva vopsea asortata. Si lansez un proiect de dezbatere publica: Nu toate blondele sunt asa cum le crede seful statului. Nu toti presedintii sunt asa cum isi imagineaza blondele din bancurile de doi bani.


(656 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Adriana Tiganila


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Sunt blonda, ii trimit presedintelui Basescu CV-ul meu parfumat! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72454404830933 seconds.