Joi, 29 Septembrie 2005 - 10:00 PM Aleg.RO: Adrian Nastase: Daca informatiile mele sunt corecte, Emil Boc va fi ministrul ju

Publicat de: A.M.

gardianul Presedintele Camerei, Adrian Nastase, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru. "Este evident ca se pregateste o anumita schimbare si, daca informatiile mele sunt corecte, se pregateste numirea doamnei Macovei ca procuror general si a domnului Boc ca ministru al Justitiei", a precizat Adrian Nastase. Presedintele Camerei Deputatilor a precizat ca, in conformitate cu acest scenariu, Emil Boc urmeaza sa renunte la functia de primar al Clujului si ar veni sa conduca PD din Bucuresti, dar sub comanda presedintelui Traian Basescu. "In mod evident, Emil Boc ar renunta la functia de primar al Clujului si ar veni sa conduca, sub comanda lui Traian Basescu, PD de la Bucuresti. Evident, este destul de greu sa faca acest lucru de la Cluj", a apreciat presedintele Camerei. Adrian Nastase a mentionat ca aceasta situatie ar conduce la declansarea unei proceduri pentru alegeri anticipate in municipiul Cluj-Napoca.

"PD este specialist in aceste de lucruri, el este un partid care, in general, are lideri formati din primari de orase. Bucurestenii stiu foarte bine ca au trebuit sa se prezinte la urne, foarte putini, e adevarat, dar au trebuit sa vina pentru alegeri anticipate si l-au ales pe domnul Videanu in urma vacantarii postului de primar al Bucurestiului", a precizat Nastase, adaugand ca, probabil, un scenariu similar ar putea sa aiba loc si in ceea ce priveste Cluj-Napoca.


Boc: Glume proaste!

Liderul PD Emil Boc a negat, ieri, ca ar urma sa fie numit ministru al justitiei, el apreciind ca afirmatiile facute in acest sens de catre presedintele executiv al PSD Adrian Nastase "nu au legatura cu realitatea". "Multumesc domnului Adrian Nastase ca este preocupat de destinul meu politic, dar aceste afirmatii nu au legatura cu realitatea. Probabil ca, fiind in opozitie, Adrian Nastase are timp pentru scenarii fanteziste", a declarat Boc pentru Mediafax. Liderul PD a mai spus ca ramane primarul municipiului Cluj-Napoca, functie incompatibila cu oricare alta in administratia publica.

Boc a adaugat ca Nastase ar trebui sa pastreze astfel de "glume" pentru 1 aprilie.


(1050 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la A.M.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Adrian Nastase: Daca informatiile mele sunt corecte, Emil Boc va fi ministrul ju | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.