Luni, 29 Aprilie 2013 - 05:52 AM Aleg.RO: Udrea spune ca PDL si Basescu au platit costurile electorale ale austeritatii

Publicat de: ---

cronicaromana Deputatul PDL Elena Udrea afirma ca PDL si Traian Basescu au platit “costurile electorale” pentru masurile de austeritate impuse in 2010 pentru a reduce deficitul bugetar, iar guvernul Ponta sa nu reia cheltuielile bugetare neacoperite realizate de Executivul condus de Calin Popescu Tariceanu .

“Iesirea din procedura de deficit excesiv este o reusita a Guvernului Boc si a Presedintelui Traian Basescu, facuta cu mari sacrificii. Atat pentru populatie, cat si in plan politic pentru cei care si-au asumat masurile. Din pacate, noi, membrii Guvernului si Presedintele, am platit costurile electorale ale faptului ca am luat masurile care se impuneau. Ne-am sacrificat propria credibilitate pentru a reechilibra bugetar Romania”, a scris Elena Udrea pe blogul sau, sustinand ca spera ca in viitor, “romanii vor reevalua guvernarea Boc si vor realiza ca a salvat tara”. Deputatul democrat-liberal mai afirma ca guvernul USL are posibilitatea sa finanteze proiectele necesare de investitii, din fonduri guvernamentale sau cofinantand pe cele din fonduri europene, investitii care genereaza locuri de munca.”Avand in vedere ca Guvernul Boc a reusit sa aduca acest echilibru cu costuri mari in timp si cu sacrificii din partea populatiei, responsabilitatea care-i revine Executivului condus de Victor Ponta este sa nu cada in capcana lui Calin Popescu Tariceanu din 2008 si sa dea drumul cheltuieli bugetare neacoperite, avand in vedere ca anul viitor este din nou unul electoral. (…) Odata ce premisele au fost create cu sacrificiul electoral al PDL, macar USL sa aiba inteligenta sa foloseasca aceasta situatie in folosul romanilor, astfel incat toate eforturile din ultimii ani sa nu fi fost zadarnicite”, conchide Elena Udrea.


(512 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Udrea spune ca PDL si Basescu au platit costurile electorale ale austeritatii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39071679115295 seconds.