Iliescu neagă că l-ar fi făcut handicapat pe Geoană [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/IliescuIon2w60.jpg" align=left vspace=5>Cu toate că a apreciat că liderul PSD Mircea Geoană ar suferi un handicap politic tradus prin lipsă de experiență, senatorul Ion Iliescu se simte din nou victima unor mârșăvii puse la cale de oameni care-i „răstălmăcesc” cuvintele.

Se pare că noile aprecieri nu au fost pe placul actualei conduceri care l-a urecheat din nou cfhiar la aniversarea unui coleg de partid. Iliescu a recunoscut că s-a întîlnit cu Adrian Năstase la aniversarea senatorului Ion Solcanu. „Da m-am întâlnit și cu el și cu alții!” a declarat Ilescu refuzând să intre în amănuntele discuției.

Potrivit unor surse social-democrate, Năstase i-ar fi reproșat mentorului spiritual noile atacuri la adresa liderului de partid și i-ar fi solicitat să prezinte scuze celui vizat și să se abțină pe viitor de la asemenea aprecieri.

„Eu nu l-am făcut handicapat pe Geoană, este o mârșăvie a unor oameni. Când am spus că un om are un handicap, că n-are experiență politică, asta nu înseamnă că e handicapat” a afirmat, ușor agasat, Iliescu.
Publicat de : Marius NEGULESCU
Data publicării: 24 Oct 2005 - 17:10
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9264&titlu=Iliescu_neaga_ca_l_ar_fi_facut_handicapat_pe_Geoana