Elena Udrea il paraseste pe Basescu [1]

Una din cele mai importante si controversate figuri ale Palatului Cotroceni, Elena Udrea, si-a dat, ieri, demisia din functia de consilier de stat la Presedintia Romaniei.

In cele aproape zece luni in care Elena Udrea a lucrat pentru presedintele Basescu, ea a fost subiectul a numeroase scandaluri de presa. Afacerile sotului ei cu oameni de afaceri controversati precum Alexandru Bittner au constituit un subiect. Udrea a sustinut insa ca sotul ei, Dorin Cocos, a rupt aceste relatii in 2004. Udrea a mai ramas celebra si prin faptul ca, invitata la emisiunea 100% a lui Robert Turcescu, nu a stiut ca Norvegia este regat si nu face parte din Uniunea Europeana.

"Am constatat ca ori de cate ori lupta presedintelui impotriva marii coruptii a facut un pas inainte, atat asupra mea, cat si asupra altor persoane care sustin acest demers necesar, s-au declansat atacuri profund nedrepte si cu o virulenta pe care numai teama de aplicare a legii o poate explica. "
Publicat de : ---
Data publicării: 22 Oct 2005 - 10:19
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9214&titlu=Elena_Udrea_il_paraseste_pe_Basescu