PSD speră să ajungă în sondaje Alianța D.A. [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left>PSD doreste ca in urmatoarele luni sa creasca in sondaje si sa ajunga pe acelasi trend pe care il are Alianta D.A PNL-PD.

Presedintele PSD, Mircea Geoana a fost de parere ca in ultimele luni, social-democratii au avut un trend ascendent in sondajele de opinie.

"Este o crestere satisfacatoare, insa consider ca, avand o mobilizare mai buna la nivel teritorial, partidul nostru va putea sa creasca in sondaje fata de Alianta. Daca acest lucru se va intampla sau nu, vom vedea in functie si de performanta actualei puteri", a spus Geoana.

El a aratat ca tinta social-democratilor este confirmarea acestui trend ascendent, astfel incat anul viitor PSD si Alianta D.A. sa fie la egalitate.

Alte știri:

<FONT color=#003366>PNL scade în sondaje, Alianța DA și PSD rămân constante [2]
<FONT color=#003366>Geoană: Ion Iliescu va fi fondatorul PSD, indiferent dacă uneori ne deranjează ce spune sau ce face [3]
<FONT color=#003366>Mircea Geoană s-a răzgândit în privința Congresului extraordinar al PSD [4]
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 16 Oct 2005 - 10:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9017&titlu=PSD_spera_sa_ajunga_in_sondaje_Alianta_D_A_
  [2] http://www.informatia.ro/Article114338.phtml
  [3] http://www.informatia.ro/Article114339.phtml
  [4] http://www.informatia.ro/Article114340.phtml