Vineri, 14 Octombrie 2005 - 06:00 PM Aleg.RO: Ion Iliescu: Daca plecam din PSD luam cu mine mai bine de 50% din membrii

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left vspace=5>Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ca nu a dorit sa plece din partid deoarece s-a gandit la consecintele acestui gest. "La ultimul Consiliu National, aproape ca luasem decizia sa parasesc formatiunea. Mi-am spus, insa, ca daca eu voi pleca, iau cu mine mai bine de 50% din membri si atunci m-am gandit in primul rand la consecinte", a afirmat Iliescu.

El a aratat ca in noiembrie 2004 a candidat pe listele PSD "de dragul acestui partid", insa a spus ca in prezent nu este interesat de nici un fel de congres, extraordinar sau ordinar.

"Ma ademeneste, in schimb, mai mult o prezenta activa pe planul societatii civile", a precizat senatorul social-democrat.

Referindu-se la Polul Social, Iliescu a mentionat ca scopul acestei constructii este extinderea sferei stangii romanesti dincolo de partidele existente.

La randul sau, presedintele partidului Forta Democrata, Petre Roman, a afirmat ca Polul Social este un proiect necesar in Romania. "O sa vedem ce sanse mai are cuplul Petre Roman-Ion Iliescu", a punctat el.


(1080 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Ion Iliescu: Daca plecam din PSD luam cu mine mai bine de 50% din membrii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57924008369446 seconds.