Ion Iliescu spune că PSD traversează o criză de identitate [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/IliescuIon2w60.jpg" align=left vspace=5>Senatorul social-democrat Ion Iliescu considera ca in prezent PSD traverseaza o criza de identitate.

Iliescu a apreciat ca PSD este perceput mai mult ca un partid al puterii si mai putin ca un partid social-democrat.

Iliescu a explicat ca PSD plateste "eroarea" de a fi identificat, in perioada in care a fost la guvernare, executivul cu partidul in sine.

"Faptul ca a generat cea mai performanta guvernare dupa Revolutie nu a fost suficient. PSD nu a reusit sa-si consolideze identitatea social-democrata si nici o retea de organizatii civice, incercand sa se adreseze electoratului cu un mesaj directionat catre o ipotetica clasa de mijloc", a opinat senatorul Ion Iliescu.

In context, el a pledat pentru constituirea unui "mediu de cultura al stangii", care sa reuneasca categoriile sociale si personalitatile care impartasesc viziunea autentica social-democrata.
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 14 Oct 2005 - 17:50
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=8989&titlu=Ion_Iliescu_spune_ca_PSD_traverseaza_o_criza_de_identitate