Victor Ponta: 'PSD are probleme serioase de imagine' [1]

PSD are o uriasa problema de imagine si nu mai poate sa defileze cu aceiași oameni, unii dintre actualii lideri controversati si perceputi negativ de opinia publica, a spus presedintele Tineretului Social Democrat ,Victor Ponta adaugand ca aceasta este opinia tinerilor social-democrati.

Ponta a aratat ca tinerii din TSD doresc sa-si exprime punctul de vedere fata de actuala situatie a PSD si proiectele referitoare la viitorul acestei formatiuni.

El spune ca membrii TSD nu doresc sa paraseasca acest partid, dupa pierderea alegerilor, mai ales ca "de altfel, tinerii nici nu prea au facut parte din structurile de putere".

Liderul TSD a adaugat ca tinerii social- democrati doresc sa contribuie la procesul de refacere a PSD si spera ca PSD sa treaca printr-un proces de reforma si restructurare in care tinerii sa aiba loc.

Referindu-se la absenta presedintelui PSD, Adrian Nastase de la lucrari, Ponta a explicat ca acesta s-a intors recent din Italia si "are alte probleme mai urgente in aceste moment".

Despre participarea senatorului PSD Ion Iliescu la sedinta TSD, Ponta a aratat ca fostul sef al statului si-a manifestat dorinta de a participa la intalnire, iar TSD a acceptat fara rezerve acest lucru, in conditiile in care "Ion Iliescu este singurul lider important al PSD care a purtat in zilele precedente discutii cu unii membri ai TSD ".

Presedintele TSD a mai spus cs tinerii i-au adresat o serie de critici lui Ion Iliescu cu privire la faptul ca PSD are o problema de imagine si din perspectiva faptului ca, promovand numai lideri vechi, atat ca varsta cat mai ales ca notorietate, acest partid nu va putea obtine voturi din partea electoratului tanar.

Potrivit presedintelui TSD, fostul sef al statului a fost de acord ca in viitoarea conducere a partidului sa existe "un echilibru intre generatii".
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 06 Feb 2005 - 10:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=862&titlu=Victor_Ponta__'PSD_are_probleme_serioase_de_imagine'