Inundațiile și camerele parlamentare, în dezbaterea CNC al Alianței [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/Alianta%20DA.jpg" align=left vspace=5>În cadrul Consiliului Național de Conducere al Alianței D.A., reprezentanții partidelor aflate la putere au dezbătut atenuarea efectelor produse de inundații și anumite aspecte privind activitatea celor două camere parlamentare.

Un raport întocmit de parlamentarii care au vizitat zonele afectate de inundații va ajunge în curând pe masa Executivului.

În ceea ce privește activitatea legislativului, membrii CNC au decis că la Camera Deputaților este nevoie de alegerea unui secretar general, postul fiind vacant. De treburile Camerei se ocupă secretarul adjunct Mihai Unghianu.

La Senat, Puterea va solicita prelungirea programului de lucru astfel încât pe ordinea de zi să fie înclusă și discutarea regulamentului de organizare și funcționare. Modificarea regulamentului trebuie să se facă într-o asemenea manieră încât să permită desfășurarea în mod normal a procedurilor de dezbatere a legilor în lipsa europarlamentarilor plecați la Strasbourg, mai spun reprezentanții CNC.
Publicat de : Florin MARIN
Data publicării: 26 Sep 2005 - 10:25
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=8293&titlu=Inundatiile_si_camerele_parlamentare__in_dezbaterea_CNC_al_Aliantei