Bogdan Olteanu zice ca PSD face o propunere demagogica [1]

Propunerea presedintelui PSD, Mircea Geoana, este "lipsita de fundament si pur demagogica", fiind o utopie sa crezi ca parlamentarii vor putea rezolva, in doua zile, problemele cetatenilor afectati de inundatii, a declarat, duminica, ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, Bogdan Olteanu.

El a aratat ca rolul parlamentarilor este, in primul rand, acela de a elabora si vota legi, executivul avand misiunea de a gestiona problema inundatiilor. Olteanu a amintit, de altfel, ca celula de criza privind inundatiile functioneaza permanent la sediul guvernului, si nu la Palatul Parlamentului. "In concluzie, nu consideram ca initiativa PSD are un folos pentru oameni, ci ca este doar un exercitiu de imagine. E suficienta treaba in parlament, asa incat ii invitam, la randul nostru, pe colegii domnului Geoana la lucru in Senat si Camera Deputatilor", a adaugat ministrul Olteanu.
Publicat de : Mediafax
Data publicării: 25 Sep 2005 - 22:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=8272&titlu=Bogdan_Olteanu_zice_ca_PSD_face_o_propunere_demagogica