Mici atentii primite de deputati in 2004 [1]

Cel mai scump cadou primit pana acum de un deputat, in cadrul unor activitati de protocol, a fost un vas artizanal argintat, evaluat la 180 de euro.

Vasul a fost oferit fostului presedinte al Camerei, Valer Dorneanu, si, intrucat valoarea sa era mai mica de 200 de euro, acesta si-a putut pastra cadoul. De altfel, potrivit informatiilor de pe site-ul de Internet al Camerei, deputatii au primit gratuit, in cadrul unor activitati de protocol, doar 12 cadouri, din care nici unul nu depasea plafonul de 200 de euro. Cele mai multe, zece, le-a primit Valer Dorneanu: un ciocan artizanal din sticla, un clopot din bronz, o ministatueta elefant, mai multe albume si medalii, precum si o placheta cu stema Partidului Comunist Chinez. Au mai avut parte de astfel de mici atentii doi dintre membrii Biroului Permanent al Camerei, Nicolae Leonachescu si Constantin Nita, acesta din urma alegandu-se cu trei pahare tip Galle, evaluate la doar 35 de euro.
M.V.M.

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 11 Ian 2005 - 09:04
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=82&titlu=Mici_atentii_primite_de_deputati_in_2004