Partidul Democrat nu se prezintă la consultările cu premierul [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PD.gif" align=left vspace=5>Liderii Partidului Național Liberal, Partidului Conservator, Uniunii Democrate Maghiare din România, Partidului Social Democrat și Partidului România Mare au răspuns joi invitației primului-ministru Călin Popescu-Tăriceanu și au venit la consultările de la Palatul Victoria. Singurii care lipsesc sunt reprezentanții Partidului Democrat.

Surse din cadrul PD au declarat că democrații nu s-au prezentat la consultările cu primul-ministru pentru că "Alianța D.A. PNL-PD are o comunicare permanentă și nu era nevoie de o consultare oficială în acest sens".

Încă din cursul zilei de miercuri unii democrați lăsau să se înțeleagă că PD nu va participa la întânirea cu premierul. Vicepreședintele PD Romeo Raicu își exprima scepticismul în legătură cu consultările propuse de Călin Popescu-Tăriceanu, amintind că liderii Alianței D.A. se întâlnesc la fiecare început de săptămână.
Publicat de : ---
Data publicării: 22 Sep 2005 - 12:10
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=8162&titlu=Partidul_Democrat_nu_se_prezinta_la_consultarile_cu_premierul