Liberalii sălăjeni se pun pe campanii [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PNL.gif" align=left vspace=5>Organizația județeană PNL Sălaj desfășoară, în perioada 25 august - 15 septembrie 2005, trei campanii paralele de strângere de fonduri.

Prima campanie, "PNL reconstruiește școala", urmărește să obțină fonduri
din donațiile populației pentru Școala Gimnazială "Corneliu Coposu" din Zalău și Școala Gimnazială din localitatea Cehei (Șimleu Silvaniei). În acest scop, PNL Sălaj va încheia parteneriate cu administrația locală pentru deschiderea conturilor în care să fie vărsate fondurile obținute.

O altă acțiune se adresează membrilor și simpatizanților PNL și se intenționează sprijinirea directă, prin utilarea cu un copiator, 1-2 calculatoare, și jucării a Centrului de Servicii Comunitare din Șimleu Silvaniei, a Școlii cu clasele I-IV și a Grădiniței din localitatea Chilioara, comuna Coșei. A treia campanie a liberalilor sălăjeni este denumită "Ghiozdanul pentru prima zi" și este pornită de la ideea că bugetul de stat este grevat de fonduri din cauza situației create în țară de inundații și nu are capacitatea de a asigura rechizite pentru copiii cu probleme sociale. În această campanie vor fi organizate centre de colectare pentru donații în rechizite la sediile PNL din județ, donații care vor vor fi distribuite elevilor din ciclul primar la unele școli din județ acolo unde sunt în general copii cu probleme sociale.
Publicat de : Iulian DUMA
Data publicării: 30 Aug 2005 - 14:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=7333&titlu=Liberalii_salajeni_se_pun_pe_campanii