Președintele PNL Bacău va fi stabilit mâine [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PNL.gif" align=left vspace=5>31 august ar trebui să fie data la care liberalii băcăuani vor afla, în sfârșit, care este președintele organizației județene. Cu o zi înainte de verdictul așteptat, apele sunt însă la fel de tulburi.

Ioan Chiriac, contracandidatul lui Romeo Stavarache, susține că nu se puteau frauda alegerile sub nici o formă, mai ales că la conferința județeană au participat Cristian David și Gheorghe Flutur.

„A fost o conferință girată de doi miniștrii. Nu s-ar fi putut face o fraudă oricum ar fi fost. Și oricum, nu vreau să insinuez nimic, dar mi se pare puțin nefiresc ca o persoană cu atâtea relații să nu aibă deja un rezultat", a precizat Ioan Chiriac, cel ales președinte al PNL Bacău.

Echipa lui Romeo Stavarache îl contrazice însă pe Chiriac susținând propria teorie, dar deja cântând victoria.

„Conferința județeană va fi invalidată. Este de altfel și firesc să fie așa dacă ne gândim la primarul Stavarache. Este normal ca organizația județeană să fie condusă persoana cea mai reprezentantivă, care poate aduce cele mai multe voturi. Iar aceasta este, fără îndoială, primarul Stavarache”, a precizat prefectul de Bacău, Gabriel Berca.

Alte știri:

<A class=pn-normal href="http://www.informatia.ro/Article109065.phtml"><FONT color=#003366>PNL Bacău: "Nu ne înțelegem și pace!"

Publicat de : Diana OPRESCU
Data publicării: 30 Aug 2005 - 13:50
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=7330&titlu=Presedintele_PNL_Bacau_va_fi_stabilit_maine