Liderul filialei PNL Covasna nu-și mai dă demisia [1]

Liderul PNL Covasna, Ioan Bălan are de gând să-și facă zile negre șefului său Călin Popescu Tăriceanu, el anunțând luni că nu va mai demisiona din funcția politică pe care o deține în partid.

Bălan a afirmat că a afirmat că a decis să nu-și mai înainteze demisia din această funcție politică, pentru a putea sta “cu sula în coastele lui Tăriceanu”. “Nu-mi voi da demisia. Dacă domnul prefect a uitat să depună jurământul, și eu voi uita să îmi înaintez demisia”, a mai spus Bălan.

Liderul PNL Covasna a criticat din nou guvernul Tăriceanu, acuzându-l de lipsă de realism, prin modul în care au gestionat problema prefecturii județene. “De nenumărate rânduri, UDMR a mimat democrația, dar, din păcate, păcălesc foarte ușor. S-a dat o lovitură puternică județului nostru, în special prin domnul prim-ministru, fiindcă prin acest gest democrația este sfărâmată”, a apreciat liderul liberalilor din Covasna.

Bălăn consideră că numirea unui prefect UDMR nu servește decât unui grup restrâns de oameni. “S-a ajuns la privatizarea politicii, una se întâmplă în procesul electoral și alta după. Tot votul nostru a fost sfărâmat în urma unor negocieri la nivel central”, a adăugat Ioan Bălan, arătând că nu se teme de eventualele repercursiuni care pot veni din partea conducerii centrale.
Publicat de : Marius NEGULESCU
Data publicării: 10 Ian 2005 - 14:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=72&titlu=Liderul_filialei_PNL_Covasna_nu_si_mai_da_demisia