Premierul Tăriceanu din nou la Mărăcineni [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/TariceanuCP60x.jpg" align=left vspace=5>Prim ministrul Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat astăzi, pentru a cincea oară, pe șantierul de la Mărăcineni pentru a vedea cum se lucrează la reabilitarea podului peste rîul Buzău prăbușit în luna mai.


Premierul s-a declarat mulțumit de ritmul lucrărilor și a declarat că este esențial ca termenul stabilit pentru darea în folosință a obiectivului să fie cel stabilit inițial.

„"Mă interesează foarte mult intensitatea cu care se lucrează atît la nivelul resurselor umane cît și la nivelul echipamentelor care sunt esențiale. Ceea ce am văzut săptămîna trecută am vrut să verific și duminică pentru că am cerut în mod expres să se lucreze sîmbăta și duminica și în schimbul II în așa fel încît termenele stabilite inițial să nu fie depășite. Mă bucur să văd că se lucrează foarte serios, cu toate forțele, " a declarat astăzi la Mărăcineni, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Șeful Executivului a dispus ca muncitorii care lucrează la reabilitarea podului de la Mărăcineni să primească apă suficientă mai ales că temperaturile sunt extrem de ridicate în această perioadă.
Publicat de : Cristina DINULESCU
Data publicării: 31 Iul 2005 - 11:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=6343&titlu=Premierul_Tariceanu_din_nou_la_Maracineni