Campion la exhibitionism politic, Flutur n-a ratat ocazia sa treiere si grîu [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/FluturGheorghe60x.jpg" align=left vspace=5>Aflat în județul Suceava pentru a distribui ajtoare persoanelor afectate de inundații,ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur a ținut să faca o demonstratie de competenta verificand care e producția la grîu la țărani și cum stau cu dotarea utilajelor agricole.

După ce a adus în localitățile Găinești, Slatina, Capu Cîmpului ajutoare constînd în produse alimentare Gheorghe Flutur a oprit la ieșirea din localitatea Capu Codrului unde cîțiva localinici așteptau să își treiere grîul. Ministrul Agriculturii a vrut să afle dacă țăranii au cu ce să iși treiere cerealele păioase și ce producție obțin la hectar.

Ministrul avea să afle dintr-o discuție cu cîțiva localnici că pe o parcelă erbicidată producția de grîu pe hectar este de 2,5-3 tone . Mai mult, ministrul i-a achitat unui sătean contravaloarea treieratului. Gheorghe Flutur a urcat și la volanul unei combine iar după ce a primit cîteva indicații de la proprietarul utilajului a reușit să intre în lan și să treiere grîu. El a încercat să le demonstreze țăranilor că deși se află la conducerea unui minister se pricepe si la munca campului, daca va fi remaniat.

Ministrul a fost însoțit de prefectul de Suceava Orest Onofrei, de directorul Direcției Silvice Suceava Vasile Popescu, de directorul Direcției Agricole Dragoș Juravle . Ajutoare constînd în făină, ulei, brînză a primit și Mănăstirea Slatina ale cărei culturi agricole au fost afectate în dupa-amiaza zilei de 9 iulie. In județul Suceava au sosit și 40 de tone de grîu din Constanța care este împărțit persoanelor ale căror culturi au fost distruse de viituri.
Publicat de : Cristina STRUGARI
Data publicării: 30 Iul 2005 - 14:50
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=6340&titlu=Campion_la_exhibitionism_politic__Flutur_n_a_ratat_ocazia_sa_treiere_si_griu