Ilie Sârbu: 'Cazul Brânzan șifonează imaginea PSD Timiș' [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/SarbuIlie2w60x.jpg" align=left vspace=5>PSD Timiș a preferat să nu se implice în problemele familiale ale deputatului Ovidiu Brânzan.

“Considerăm că e o problemă strict personală”, a transmis purtătorul de cuvânt al filialei Timiș, Viorel Bota. Acesta a adăugat că, din punct de vedere politic, conduita deputatului Brânzan a fost întotdeauna una exemplară, așa că preferă să discute doar despre acest subiect.

Senatorul Ilie Sârbu, președintele filialei, a făcut însă câteva referiri la acest delicat subiect, menționând că adevărul nu îl știu decât cei doi implicați. “Colegul meu (Brânzan, n.r.) mi-a spus doar că nu mai are relații cu soția sa de o lună”, a afirmat ieri Sârbu. Acesta crede că nu doar imaginea fostului ministru a Sănătății și Familiei va fi afectată, ci și imaginea filialei pe care o reprezintă în Parlament. “Cel mai mult va pierde în ochii electoratului feminin”, a opinat senatorul de Timiș.
Publicat de : Alina SABOU
Data publicării: 30 Iul 2005 - 13:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=6336&titlu=Ilie_Sarbu__'Cazul_Branzan_sifoneaza_imaginea_PSD_Timis'