PD își face imagine pe seama sinistraților [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PD.gif" align=left vspace=5>Într-un comunicat remis de către Biroul de presă al PD Bacău, este specificată activitatea parlamentarilor democrați în teritoriu. Aproape fiecare frază vorbește despre importanța implicării democraților în problema inundațiilor, aceiași care spun că nu trebuie politizată tragedia acelor oameni.

Redăm integral conținutul comunicatului de presă:
"Caravana PD își continuă și în această săptămână traseul, astăzi (ieri,n.r.) aflându-se în comuna Căiuți, unde s-au transportat alimente, apă și îmbrăcăminte. În perioada 20-26 iulie s-au oferit ajutoare sinistraților din comunele Gura Văii,
Zemeș, Solonț, Ardeoani, Brusturoasa, Asău, Urechești, Blăgești.

Pe lângă donațiile proprii ale liderilor PD Bacău, în zonele afectate au ajuns și alimente de primă necesitate și articole de îmbrăcăminte colectate de la locuitoriimunicipiilor Bacău și Onești, în cadrul acțiunii Punți între inimi! Donații pentru sinistrați.

Parlamentarii PD Bacău, senatorul Cristian Cucuian și deputatul Liviu Miroșeanu, au însoțit în teritoriu și ajutoarele trimise de Organizația Oamenilor de Afaceri a PD București, precum și pe cele primite de la Organizația PD Iași.

Deputatul Liviu Miroșeanu a precizat că, în asemenea situații sprijinul trebuie să fie unul umanitar, considerând că nu este corect ca pe seama suferinței oamenilor să se politizeze asemenea acțiuni.

De asemenea, liderii PD Bacău au discutat cu autoritățile locale despre acțiunile de prevenire și limitare a pagubelor produse de inundații, despre modul concret de ajutorare a celor sinistrați și despre măsurile ce se impun a fi luate pentru reconstrucția zonei.

Senatorul PD, Cristian Cucuian, consideră că atât autoritățile locale, cât și parlamentarii județului Bacău, trebuie să susțină acele proiecte necesare pentru reconstrucția zonelor inundate, astfel încât, într-un timp cât mai scurt cu putiință, viața sinistraților să poată reveni la normal".
Publicat de : Diana OPRESCU
Data publicării: 28 Iul 2005 - 16:50
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=6246&titlu=PD_isi_face_imagine_pe_seama_sinistratilor