Marko Bela este deranjat de «necorelarile» cu partenerii de Coalitie pe declaratiile politice [1]

Liderul UDMR, Marko Bela, s-a declarat, miercuri, nemultumit de faptul ca unii lideri ai Coalitiei au facut aprecieri cu privire la modificarea Regulamentelor de functionare ale Camerelor, fara sa se fi consultat si cu UDMR, transmite Mediafax.

"Nu este bine ca intr-o coalitie sa se faca declaratii de presa inainte sa te corelezi cu partenerii tai, cel putin in cazurile importante, majore. Iar Regulamentul de conducere al Camerei este o problema majora", a precizat liderul UDMR. Marko Bela a adaugat ca "deocamdata, exista o scuza - lipsa unui protocol de functionare. Dar peste cateva zile, aceasta scuza nu va mai functiona" si a precizat ca documentul va fi semnat in cursul acestei saptamani. Intrebat daca va sustine Alianta D.A. PNL-PD in demersurile de inlocuire din functie a presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, liderul UDMR a spus ca problema va fi discutata in cadrul Coalitiei. "Vom discuta in Coalitie acest lucru. Trebuie sa vedem cum functioneaza Camera sub aceasta conducere si care sunt propunerile de modificare a regulamentului de functionare", a declarat liderul Uniunii.

(A.M.)
Publicat de : ---
Data publicării: 27 Ian 2005 - 12:50
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=608&titlu=Marko_Bela_este_deranjat_de_&_laquo_necorelarile&_raquo__cu_partenerii_de_Coalitie_pe_declaratiile_politice