Trump: Vom actiona puternic pentru a sprijini industria turistică americană [1]

Președintele american Trump a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că dorește să vină puternic în sprijinul industriei de turism, referindu-se în special la companiile aeriene.

El a dat asigurări că industria aeronautică americană a constituit o temă importantă la întâlnirile pe care le-a avut cu toți transportatorii majori, precum United Airlines, American Airlines, Delta.

El a spus că este important ca oamenii să nu călătorească în timpul liber, dar este la fel de important ca companiile aeriene să mențină conexiunile de zbor esențiale. În loc să o facă pas cu pas, guvernul Statelor Unite este gata să sprijine linia aeriană și industria turistică și turistică într-un mod puternic. ”

De asemenea, președintele a subliniat că turismul a avut ani record.
Președintele a menționat Boeing spunând că este cea mai mare companie din lume și trebuie să-l protejăm pe Boeing.

Președintele a mai spus că a fost în legătură cu alți lideri ai industriei, precum Marriott. Marriott a indicat disponibilizări în masă. Președintele Trump va continua astfel de întâlniri cu industria turistică .

Consiliul de turism și turism din Washington a făcut apel astăzi guvernelor din întreaga lume pentru ajutorul lor pentru a preveni o topire completă a industriei de turism și turism.

Author: Ana Stefania ANDRONIC
Publicat de : b.belciug
Data publicării: 18 Mar 2020 - 09:01
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=60564&titlu=Trump__Vom_actiona_puternic_pentru_a_sprijini_industria_turistica_americana