Roger Dow: Guvernul SUA ar trebui să ia în considerare acum măsuri la fel de agresive pentru a proteja forta de muncă si angajatorii [1]

Răspunsul US Travel Association la interdicția de călătorie a SUA cu Europa.

Președintele și CEO-ul Asociației de turism din SUA , Roger Dow, a emis următoarea declarație privind suspendarea anunțată a majorității călătoriilor aeriene către și dinspre Europa:

„În luarea unor măsuri agresive pentru protejarea publicului împotriva coronavirusului, guvernul SUA ar trebui să ia în considerare acum măsuri la fel de agresive pentru a proteja forța de muncă și angajatorii din America. Sănătatea publicului este preocuparea principală, dar acum conversația politică trebuie să abordeze sănătatea economiei.

Author: Ana Stefania ANDRONIC

„Oprirea temporară a călătoriilor din Europa va exacerba impactul deja puternic al coronavirusului asupra industriei de turism și a celor 15,7 milioane de americani ale căror locuri de muncă depind de călătorii. Avem și vom continua să angajăm Congresul și administrația pe măsuri de politică care sunt necesare pentru a se asigura că angajatorii de călătorii - 83% dintre acestea sunt întreprinderi mici - pot să aprindă luminile pentru angajații lor. ”

Potrivit economiștilor US Travel Association, 850.000 de vizitatori internaționali care zboară din Europa (cu excepția Regatului Unit) au intrat în Statele Unite în martie 2019, reprezentând aproximativ 29% din totalul sosirilor de peste mări în SUA. Acești vizitatori au cheltuit aproximativ 3,4 miliarde de dolari în SUA.
Publicat de : b.belciug
Data publicării: 12 Mar 2020 - 13:41
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=60563&titlu=Roger_Dow__Guvernul_SUA_ar_trebui_sa_ia_in_considerare_acum_masuri_la_fel_de_agresive_pentru_a_proteja_forta_de_munca_si_angajatorii