Campeanu: In PNL se discuta de congres extraordinar si schimbarea liderului [1]

Fostul lider al PNL, Radu Campeanu, a declarat, ieri, ca in unele filiale ale partidului se discuta despre declansarea unui congres extraordinar pentru schimbarea presedintelui Calin Popescu Tariceanu, insa el respinge astfel de propuneri, transmite Mediafax.

"In unele judete s-a discutat despre congres extraordinar si combinatii populare, insa asemenea propuneri nu sunt oportune. Aceasta moda este depasita. PNL nu are nevoie de congrese extraordinare si diverse combinatii populare. Noi avem un anumit trecut si nu trebuie sa discutam de combinatii ieftine", a afirmat Campeanu. El a refuzat sa spuna despre ce filiale este vorba, mentionand doar ca "autorul" acestor discutii este Valeriu Stoica. "Sunt diversi, in teritoriu, care au aceste pareri, dar cei de la centru s-au pronuntat impotriva", a mai spus Campeanu. El a mai mentionat ca sustine pozitia lui Tariceanu privind retragerea demisie din postul de premier, insa a admis ca revenirile repetate ale acestuia afecteaza imaginea PNL.
Publicat de : C.C.
Data publicării: 21 Iul 2005 - 08:19
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5999&titlu=Campeanu__In_PNL_se_discuta_de_congres_extraordinar_si_schimbarea_liderului