Alianta D.A. a inceput campania in Prahova [1]

Deputatul Marian Florian Saniuta, presedintele PSD Prahova, considera ca in unele localitati din judet a inceput deja campania electorala, desi actualul Guvern nu si-a prezentat inca demisia.

Sambata, in timp ce se intorcea din zona de nord a judetului, afectata de caderile masive de precipitatii, Saniuta a intalnit numeroase corturi portocalii, care purtau sloganul "Roberta Anastase - deputatul sau". Intr-o scrisoare deschisa adresata acesteia, se spune ca, "in aceste corturi portocalii, persoane foarte tinere, sub pretextul masurarii gratuite a tensiunii arteriale, imparteau materiale purtand emblema PD, Aliantei D.A. si poza dumneavoastra. Fiecarui cetatean i se inmana si un cupon de sanatate cu emblema Aliantei D.A. pe care i se inscria valoarea tensiunii arteriale, dar numai dupa ce acesta isi comunica adresa completa ce era trecuta intr-un registru, lucru care m-a facut sa ma intreb daca a inceput campania electorala. Am sentimentul ca ati vrut sa vedeti daca romanii mai traiesc, dupa ce acum sase luni le-ati urat sa traiasca bine", a spus Saniuta. In replica, Roberta Anastase s-a rezumat sa declare ca "isi doreste sa fie apreciata de oameni, nu de politicieni".
Publicat de : ---
Data publicării: 19 Iul 2005 - 08:50
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5922&titlu=Alianta_D_A__a_inceput_campania_in_Prahova