Mona Musca: Actuala criza politica afecteaza imaginea PNL si a Coalitiei [1]

Ministrul culturii si cultelor, vicepresedintele PNL Mona Musca, dezavueaza actuala criza politica generatoare de alegeri anticipate.

Intr-un interviu acordat, ieri, BBC, aceasta si-a exprimat dezacordul cu privire la anticipate, mai ales cand populatia Romaniei se confrunta cu o problema foarte grava precum cea a inundatiilor. Musca a apreciat ca discutia despre alegerile preliminare trebuie sa ocupe un plan secund, nicidecum sa devina o prioritate. "Chiar daca se duce o asemenea discutie, ea trebuie dusa in asa fel incat sa ocupe timp foarte putin si sa fie in plan secundar, si nu in planul principal", a comentat ministrul culturii. "Pe nimeni nu intereseaza, la ora actuala, demisia guvernului. Asa ma gandesc eu. Cand ai necazuri, chiar ca nu te mai intereseaza treaba asta. Probabil, dupa ce vor trece toate necazurile acestea, lumea se mai intoarce si spre politica. Pana atunci insa, eu cred ca toata lumea este captivata de tragedia fiecaruia dintre oamenii napastuiti si de tragedia vecinilor, prietenilor s.a.m.d.", a comentat vicepresedintele PNL.

"Nu vad sa se fi schimbat ceva pentru care sa nu-si dea demisia. Asta-i cu totul altceva, dar guvernul merge inainte: isi da demisia dl Calin Popescu Tariceanu, probabil, nu? Asta este, cel putin, declaratia domniei-sale, dupa care guvernul ramane si-si vede de treaba inainte", a intarit Mona Musca. Intrebata care crede ca sunt consecintele perspectivei alegerilor anticipate asupra PNL si a Coalitiei, deputatul liberal a declarat ca o scadere de imagine este previzibila, dar invoca necesitatea respectarii deciziilor de catre actualul premier. "O data ce ai promis un lucru, ai luat o hotarare, trebuie sa o duci pana la capat. Important este nu daca aduce plus sau minus de imagine, important este sa nu ne preocupam de demisie, sa nu ne preocupam de alegeri, ci sa ne concentram toate eforturile, toti impreuna, spre inundatii", a conchis ministrul Mona Musca.
Publicat de : Andreea Dinescu
Data publicării: 19 Iul 2005 - 08:39
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5911&titlu=Mona_Musca__Actuala_criza_politica_afecteaza_imaginea_PNL_si_a_Coalitiei