Geoana: Stolojan este mereu solutia de avarie [1]

"Numele lui Stolojan este mereu pronuntat in caz de avarie", a declarat sambata, la Craiova, liderul PSD Mircea Geoana, citat de Mediafax.

El nu crede intr-o inlocuire a actualului premier Calin Popescu Tariceanu cu fostul sef al PNL. Geoana motiveaza ca Stolojan nu se mai bucura de sustinerea colegilor de partid. Astfel, pentru presedintele PSD, Theodor Stolojan nu reprezinta o solutie viabila pentru un viitor guvern. "Exista o criza de oameni la Alianta D.A., incat numele lui Stolojan este mereu pronuntat in caz de avarie. Il scot acum, pentru ca peste doua luni cineva sa izbucneasca in lacrimi! Din punctul meu de vedere, Theodor Stolojan este un om de o probitate morala si profesionala de necontestat, dar este un om politic care nu mai are sprijin semnificativ in PNL", a explicat Geoana. Aflat la Craiova, Geoana nu a uitat nici de cabinetul Tariceanu, despre care a spus ca a inceput sa emita prea multe ordonante, intr-un timp scurt. Potrivit lui Geoana, "convocarea unei sedinte extraordinare a Parlamentului, sedinta ce va avea loc marti, nu trebuie sa priveasca numai ordonantele pe care Guvernul, ca un inecat, a inceput sa le dea la foc automat". Liderul PSD a adaugat ca parlamentarii trebuie sa discute in cadrul sesiunii despre situatia grea in care se afla Romania din cauza apelor.
Publicat de : ---
Data publicării: 18 Iul 2005 - 08:11
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5879&titlu=Geoana__Stolojan_este_mereu_solutia_de_avarie