Liviu Dragnea, despre preluarea sefiei Camerei Deputatilor [1]

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca in zilele urmatoare se va decide ce pozitie va ocupa la Parlament si daca va prelua sau nu functia de presedinte al Camerei Deputatilor

.

"Deocamdata am semnat documentele necesare pentru a incerca sa-mi preiau mandatul de deputat sau pentru a putea fi contestat, ca intai trebuia sa completez aceste documente. Vreau sa remarc un lucru: chiar daca birocratia mi se pare totusi exagerata privind aceste documente. este o organizare foarte buna si stai foarte putin. Asta nu inseamna ca nu se pot simplifica procedurile. În ceea ce priveste o posibila viitoare pozitie pentru mine, vom discuta in zilele urmatoare", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, dupa ce a indeplinit formalitatile pentru preluarea noului mandat de deputat.

Dragnea a mentionat ca nu are emotii pentru validarea mandatului sau iar cei care incearca sa il conteste au "o abordare ridicola".

"Comisia de validare a acestui nou Parlament nu poate analiza decat daca au fost indeplinite conditiile de eligibilitate pentru a participa la aceste alegeri si daca acest mandat a fost obtinut prin frauda electorala sau prin incalcarea legilor electorale la aceste alegeri", a spus el.

Sursa: Agerpres [2]

Publicat de : ---
Data publicării: 20 Dec 2016 - 05:48
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57995&titlu=Liviu_Dragnea__despre_preluarea_sefiei_Camerei_Deputatilor_
  [2] http://www.agerpres.ro