De ce a obtinut UDMR aproape 500 de voturi in Vaslui [1]

Conform unor surse, in Vaslui, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, UDMR a reusit sa adune aproximativ 400 de voturi

. Si asta nu este tot. Chiar daca nu si-a facut deloc campanie in judet, chiar daca nu vedeai nicaieri un afis cu UDMR, formatiunea politica ar putea sa trimita un deputat in Parlamentul Romaniei, scrie bzi.ro [2].

Cum a fost posibil asa ceva? Nimeni nu-si explica acest lucru. Daca in zonele Harghita, Covasna sau Satu Mare, locuiesc un numar foarte mare de maghiari si este normal ca UDMR sa aiba scoruri bune aici la alegerile parlamentare, nimeni nu-si poate explica de ce aceasta formatiune politica a luat aproximativ 500 de voturi la Vaslui.

Concret, aproape de finalizarea numaratorii voturilor la Biroul Electoral Judetean, UDMR a luat 480 de voturi la Camera Deputatilor si 370 de voturi la Senat. Spre comparatie, UDMR a luat la Iasi, la un numar dublu de votanti, doar 334 de voturi.


Publicat de : ---
Data publicării: 14 Dec 2016 - 05:50
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57921&titlu=De_ce_a_obtinut_UDMR_aproape_500_de_voturi_in_Vaslui
  [2] http://www.bzi.ro