Victor Ponta despre propunerea PNL pentru functia de premier: Daca nu au pe cine... Pe cine voiati sa puna de la PNL prim-ministru? [1]

Decizia PNL de a-l desemna pe Dacian Ciolos drept candidat pentru functia de premier este o "minciuna" similara cu una petrecuta cu 25 de ani in urma, pe vremea Frontului Salvarii Nationale, a afirmat, luni, fostul premier Victor Ponta, deputat PSD

.

"Daca nu au pe cine... Acum, sincer, pe cine voiati sa puna de la PNL prim-ministru? Pe sotul doamnei Gorghiu? Asta e, au gasit si ei pe cineva, propun...", a declarat Victor Ponta la Palatul Parlamentului, intrebat cum comenteaza decizia PNL.

In opinia acestuia, "este vorba de o minciuna", scrie Agerpres.

"Mi se pare ca e o minciuna si nu intamplator am comparat cu o perioada de acum 25 de ani. Si atunci ni s-a spus ca e o situatie speciala - in '89 - FSN, pana la urma s-au razgandit si au candidat. Dar atunci, cei care ii incurajau atunci si ii certau pe cei de la FSN, acum, il sustin pe domnul Ciolos de la FSN. E o minciuna, dar, daca oamenilor le place sa fie mintiti, vad ca se continua", a exemplificat Victor Ponta.

Actualul prim-ministru Dacian Ciolos va fi propunerea PNL pentru functia de premier dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat Alina Gorghiu, potrivit Romania TV. Ea a adaugat ca premierul nu se va inscrie in niciun partid politic.

Conducerea PNL a votat in unanimitate ca Dacian Ciolos sa fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, potrivit unor surse oficiale.

Citeste si: Dacian Ciolos va fi candidatul PNL pentru functia de premier. Propunerea, votata in unanimitate de liberali
Publicat de : ---
Data publicrii: 25 Oct 2016 - 06:16
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57313&titlu=Victor_Ponta_despre_propunerea_PNL_pentru_functia_de_premier__Daca_nu_au_pe_cine____Pe_cine_voiati_sa_puna_de_la_PNL_prim_ministru?