Partidului Romania Unita Bihor a depus listele la Biroul Electoral Judetean [1]

“Candidez pentru ca eu consider ca poate fi un inceput al politicii romanesti, o schimbare a politicii romanesti

. Obiectivele partidului sunt cat se poate de clare. Suntem singurul popor din Europa care nu are in Parlament un partid care sa isi fundamenteze politica pe ideea nationala. (...) Cunoastem exact ce vrea populatia, stim ca si populatia stie ce vrea, dar nu stim daca este constienta de momentul cu totul aparte al acestor alegeri. In patru ani de zile se pot intampla multe. Aceasta este marea miza a acestor alegeri, miza celor o suta de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon,” a declarat dr. Gavril Cornutiu. 

Potrivit presedintelui PRU Bihor, Ioan Romosan, pe lista pentru Senat mai sunt Cosmin Lezeu - jurist, col. Gavril Marcus, Angela Foran, prof. univ. Mihai Drecin si Balla Istvan. 

Lista la Camera Deputatilor este deschisa de juristul Ioan Romosan, urmat dr. Estera Matiuta, Petru Bughiu Petru, Alexandra Ionel si altii. 

“Noi speram cel putin la un loc de deputat si la un loc de senator, daca se va realiza procentul de peste cinci la suta,” a declarat Ioan Romosan.


Publicat de : ---
Data publicrii: 25 Oct 2016 - 06:16
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57300&titlu=Partidului_Romania_Unita_Bihor_a_depus_listele_la_Biroul_Electoral_Judetean