ALEGERI PARLAMENTARE Alina Gorghiu, prima pe lista PNL pentru Senat, la Timis. Gabriel Pirtea deschide lista la Camera Deputatilor [1]

ALEGERI PARLAMENTARE 2016

. Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost validata, luni, de Biroul Politic National (BPN) al partidului in fruntea listei pentru Senat a filialei Timis. Rectorul Universitatii de Vest, Marilen Gabriel Pirtea, deschide lista de candidati la Camera Deputatilor. 

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Fata de lista votata vineri seara, in Biroul Politic Judetean, pe locul secund pe lista pentru Senat se afla noul presedinte interimar al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, un tanar de curand intrat in PNL, care a candidat ca independent in iunie si a ajuns consilier local la Lugoj si nu Mariana Nagy, care a trecut pe locul trei, neconsiderat eligibil.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. LISTA candidatilor PSD Bucuresti la Senat si Camera Deputatilor

Liderul PNL Timis, Nicolae Robu, apreciaza ca lista sta "sub semnul innoirii si in consonanta cu asteptarile si cu doleantele devenite stringente ale societatii romanesti".

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. "Pe locurile eligibile, in majoritate covarsitoare sunt candidati noi, tineri, afirmati deja fiecare in zona profesionala in care se manifesta, alaturi de doua persoane consacrate, presedinta PNL, Alina Gorghiu, care deschide lista la Senat si Ben Oni Ardelean, actual senator al Romaniei, secretar al acestui inalt for", afirma Nicolae Robu, intr-un comunicat de presa remis, luni. 

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Pentru Camera Deputatilor, pe locuri eligibile candideaza Marilen Gabriel Pirtea, rectorul Universitatii de Vest, senatorul Ben — Oni Ardelean, urmati de omul de afaceri Pavel Popescu — specialist in informatica economica, proeminent in activitatea de voluntariat, proaspat intrat in PNL si Liliana Onet, fost inalt functionar public, ca subprefect de Timis, la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor si in Casa de Asigurari Sociale de Sanatate, scrie Agerpres. 


Publicat de : ---
Data publicrii: 25 Oct 2016 - 06:16
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57274&titlu=ALEGERI_PARLAMENTARE_Alina_Gorghiu__prima_pe_lista_PNL_pentru_Senat__la_Timis__Gabriel_Pirtea_deschide_lista_la_Camera_Deputatilor