Bogdan Diaconu: Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita. Trebuie sa ne reprezentam si interesul nostru, al romanilor [1]

Deputatul Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita, a anuntat marti presedintele PRU, Bogdan Diaconu

.

Foto: qmagazine.ro

"Domnul deputat Sebastian Ghita s-a inscris in PRU. Si ii urez bun venit in echipa si sunt convins ca este un mare castig pentru echipa PRU, pentru constructia politica pe care o sa o prezentam si o sa o ducem la maturitate pana la alegerile parlamentare", a declarat Bogdan Diaconu, citat de Agerpres.

De ce s-a inscris Sebastian Ghita in PRU

"Intreaga generatie sau multi din generatia din care fac eu parte, din politica si din alte zone din societate, a simitit nevoia unei constructii politice care sa ne permita sa spunem cu exactitate ce ne transmit romanii, oamenii, prietenii nostri, colegii nostri. Si anume ca e din ce in ce mai greu pentru noi, romanii, sa traim in tara noastra. Suntem, ne gasim locuri de munca din ce in ce mai greu, fiscul se lauda ca ne inchide firmele noua antreprenorilor romani, toata lumea simte o apasare economica si lucrul asta trebuie sa-l spunem. In partide precum PSD si PNL lucrul asta nu prea poti sa-l faci ca daunezi partidului. Si atunci ne-am hotarat sa venim noi cu o constructie politica si, alaturi de Bogdan Diaconu, care este unul dintre cei mai talentati tineri oameni politici, cautam ceva experienta din zona domnului Geoana, vorbim cu alti colegi, vrem sa asamblam aceasta miscare politica noua. Vom avea o forma de colaborare cu partidul dansului si cu dansul", a declarat deputatul pentru Mediafax.

"Au venit oameni din toate zonele care cred ca noi romanii trebuie sa ne reprezentam si interesul nostru, al romanilor, in Romania. Sunt de acord ca aici sunt si interese globale, sunt de acord ca sunt interese si ale altor state, sunt de acord sa concuram cu ele in mod egal, dar nu sunt de acord ca intre un roman si un strain, procurorul sa-l aresteze pe roman si pe strain sa-l lase liber. Nu-s de acord sa se numeasca coruptie doar daca un roman incearca sa castige si el o licitatie, iar strainii sa poata sa dea spagi si sa poata sa cumpere functionari, sa poata face orice sub protectia ambasadelor straine. Cu acest lucru nu mai sunt de acord".

Despre posibila venire a lui Victor Ponta

"Dansul isi calculeaza pasii in politica, dar noi cei care am ales sa facem acesti pasi, sa intram in PRU, spunem ca orice partid, orice constructie politica si-ar dori sa-l aiba pe Victor Ponta presedinte", a punctat Sebastian Ghita.

Presedintele PRU il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa se alature acestei constructii politice.

Citeste si: Miscari de trupe pe scena politica din Romania. Mai multi lideri politici migreaza spre un nou partid FOTO

"Da, cum am spus-o si eu, PRU il asteapta pe Victor Ponta sa ni se alature. Credem ca impreuna vom avea succes in aceste alegeri parlamentare. PRU va face pragul electoral, iar cu Victor Ponta va depasi 15% la toamna. Eu am spus, il consider pe Victor Ponta cel mai bun prim-ministru al Romaniei de la I.C. Bratianu incoace. Orice om politic sanatos la cap si l-ar dori pe Victor Ponta in partidul lui si in fruntea partidului lui", a spus Diaconu.

Citeste si:  Sebastian Ghita: Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider de partid

Intrebat daca a purtat negocieri cu Ponta pe tema intrarii acestuia in PRU, el a raspuns: "De 15 ani de cand ma cunosc cu Victor Ponta si am crescut impreuna Tineretul Social Democrat si am evoluat impreuna in PSD si am trait multe momente frumoase, multe momente grele, am avut 'n' discutii. Daca vreti un raspuns concret nu pot sa va dau pentru ca sunt intrebari la care pot sa va raspund eu, sunt intrebari la care poate sa raspunda Victor Ponta sau sunt intrebari la care poate sa raspunda timpul''.

Citeste si: Victor Ponta nu pleaca din PSD. A transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

 
Publicat de : ---
Data publicării: 31 Aug 2016 - 05:43
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=56134&titlu=Bogdan_Diaconu__Sebastian_Ghita_s_a_inscris_in_Partidul_Romania_Unita__Trebuie_sa_ne_reprezentam_si_interesul_nostru__al_romanilor