PRU a inceput racolarile si din PNL, dupa ce a transferat mai multi parlamentari PSD [1]

Partidul Romania Unita (PRU) continua sa transfere parlamentari

. Dupa membrii PSD si PMP, seful de partid Bogdan Diaconu l-a convins si pe deputatul de Prahova, Sorin Teju (PNL), sa se inscrie in formatiunea pe care o conduce. 

„M-am inscris in PRU acum o ora. Am zis ca e o echipa tanara, sunt niste oameni care au aratat ca au facut ceva si eu de asta am venit in Parlament, sa fac ceva. Sper cu aceasta echipa sa facem ceva bun pentru tara asta", a declarat Sorin Teju pentru stiripesurse.ro, marti seara.

Reactie dura a PSD Sector 5, dupa plecarea lui Cristian Rizea din partid

Intrebat daca sunt semne ca se va alatura si Victor Ponta noii echipe PRU, deputatul a precizat: „Nu pot sa va spun ceva sigur. Ramane sa ne spuna dansul."

Sorin Teju a fost ales pe listele USL (PNL) in 2012. In iulie 2014 a trecut la PLR-ul lui Tariceanu, iar in martie 2016 s-a intors in PNL.

Tot marti, deputatul Sebastian Ghita a devenit membru PRU. In formatiunea condusa de deputatul Bogdan Diaconu s-au mai inscris, in ultimele zile, mai multi deputati si senatori (Daniel Savu, Mihai Sturzu, Cristian Rizea, Ion Eparu, Constantin Popa, Dorin Petrea, Razvan Tanase, Camelia Khraibani, Mario Caloianu, Marius Manolache), dar si fostul consilier al lui Ponta Mirel Palada.

CITESTE SI Miscari de trupe pe scena politica din Romania. Mai multi lideri politici migreaza spre un nou partid FOTO


Publicat de : ---
Data publicrii: 31 Aug 2016 - 05:43
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=56132&titlu=PRU_a_inceput_racolarile_si_din_PNL__dupa_ce_a_transferat_mai_multi_parlamentari_PSD