Basescu se razboieste cu liderii PMP din teritoriu: ”Acceptati sau ne despartim!” [1]

Presedintele PMP, Traian Basescu, i-a avertizat pe liderii din teritoriu ai partidului care nu sunt de acord cu noile conduceri la nivel de organizatii judetene, decise in urma fuziunii cu UNPR, ca au varianta de a se "desparti", scrie <a href="http://www

.agerpres.ro" target="_blank">Agerpres.

Deputatul Nutu Fonta a reclamat, miercuri, in cadrul Consiliului Executiv National al PMP, existenta unor probleme in ceea ce priveste noua conducere la nivelul filialei din Maramures a partidului.

"Singurul obiectiv pe care-l avem astazi este sa vedem daca s-a desavarsit fuziunea in toate organizatiile. Este de importanta majora daca acest lucru s-a intamplat, daca am constituit noile organisme de conducere ale organizatiilor judetene si, eventual, municipale", a declarat Traian Basescu in deschiderea Consiliului Executiv National al PMP.

Presedintele PMP i-a intrebat apoi liderii din teritoriu daca exista vreo organizatie unde exista "probleme legate de fuziune".

Din sala i s-a raspuns ca sunt astfel de probleme la nivelul organizatiilor PMP Maramures, Giurgiu si Galati.

Nutu Fonta, din partea organizatiei de Maramures, a completat spunand ca in cazul sau a fost chemat de cinci ori la Bucuresti in vederea confirmarii ca lider de organizatie si apoi a fost numit altcineva.

"Eu am avut decizie de numire trei saptamani si am venit de cinci ori la Bucuresti sa mi se spuna ca sunt presedinte, sa constat ca primeste colegul de la PMP decizia. Deci, ceva nu se asaza. Sa confirme in presa ca sunt presedinte si pe urma sa se schimbe. Cred ca nu e normal", a declarat Fonta.

Basescu i-a transmis ca "s-a asezat' si ca "pentru Maramures este emisa o decizie".

"Deci, daca decizia este data, considerati ca s-a asezat. (...) Avem doua variante: acceptati decizia luata la varful partidului, conform mandatului dat, sau, daca nu, ne despartim. Asta e drumul. Deci, vreau sa stiti foarte clar ca la nivelul conducerii partidului s-a primit un mandat la ultimul CEN prin care eu si cei doi presedinti executivi eram mandatati sa luam decizii. Acolo unde nu s-a rotunjit o intelegere la nivel local s-au luat decizii in conformitate cu mandatul primit", a adaugat liderul PMP.

Basescu a completat ca reuniunea PMP nu se va incheia fara ca problemele din cele trei organizatii sa nu fie rezolvate.


Publicat de : ---
Data publicrii: 18 Aug 2016 - 05:31
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=56003&titlu=Basescu_se_razboieste_cu_liderii_PMP_din_teritoriu__aAcceptati_sau_ne_despartim_a