Olguta si Alinuta. “Paruiala” pe facebook [1]

RADU TUTA / AGERPRES FOTO (adsbygoogle = window

.adsbygoogle || []).push({});

În vreme ce Hillary Clinton spera sa devina prima femeie presedinte din istoria Statelor Unite ale Americii, “divele” de pe plaiurile mioritice duc politica romaneasca la rangul de paruiala pe facebook. Ultimul scandal online s-a iscat intre primarul al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu si copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

Edilul Craiovei a sarit la gatul Alinei Gorghiu dupa ce liderul PNL a transmis ca justitia este cea care va decide vinovatia lui Bogdan Olteanu, in dosarul in care viceguvernatorul BNR este acuzat de procurorii DNA ca ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vantu pe vremea cand era presedintele Camerei Deputatilor. “Alina Gorghiu Dej: Cand asupra ta planeaza o suspiciune, trebuie neaparat sa mergi intr-o instanta. Suspiciunea mea e ca ea este cam blonda. La ce instanta trebuie sa mearga? Ce stomac trebuie sa ai ca sa vorbesti de bine justitia care tocmai ti-a saltat fostul iubit?”, a scris Olguta Vasilescu pe facebook.

“Îndepartam oamenii de vot”

Raspunsul Alinei Gorghiu a venit tot in mediul online. “Unii politicieni se intrec, de cateva zile, in jigniri si atacuri la persoana sau familie. Îmi pare rau ca politica in Romania este coborata uneori la acest nivel. Oamenii nu au nevoie de politicieni care sa se injure non-stop intre ei. Altfel, nu vom face decat sa indepartam si mai mult oamenii de politica si de vot. Cer eu scuze publicului pentru orice derapaj de limbaj, chiar daca el este promovat de adversarii nostri politici. În PNL, vom prefera intotdeauna ironia in locul injuraturii si verbul in fata adjectivului”, a fost replica liderului PNL intr-o postare pe pagina personala. Alina Gorghiu si viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu au avut, in trecut, o relatie, iar in prezent liderul PNL are un baietel cu un alt “bancher”, Lucian Isar, fost ministru delegat pentru mediul de afaceri in primul Guvern condus de Victor Ponta.

Alina Gorghiu sustine ca scandalurile politice tin alegatorii departe de vot


Publicat de : ---
Data publicrii: 02 Aug 2016 - 05:00
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55882&titlu=Olguta_si_Alinuta__aParuialaa_pe_facebook