Consens de fatada [1]

Blocarea migratiei, acceptata cu obiectii

Ideea deputatului PD Ioan Oltean de stopare a migratiei politice e salutata, la nivel declarativ, de mai toate partidele.
Democratul vrea ca trecerea de la o grupare la alta sa ii coste pe consilierii locali pierderea functiei.
"PRM e impotriva migratiei politice. Asupra propunerii domnului Oltean o sa ne pronuntam insa atunci cand o sa o vedem. Nu poti spune despre o femeie ca e frumoasa pana cand nu o vezi", a afirmat vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Ciuca, spune si el ca intai trebuie realizat un proiect conform cu legile in vigoare. "Ca idee, am sustinut si vom sustine disparitia migratiei politice. Cand va aparea proiectul, specialistii isi vor spune cuvantul", ne-a declarat el. Sustinere promit si liberalii, prin vocea lui Dan Motreanu. Incantarii aliatilor li se opune scepticismul PSD.
Purtatorul de cuvant Cristian Diaconescu considera ca migratia "e o problema de moralitate care ar trebui reglementata prin statutele partidelor". "In ultimii 15 ani, multi au spus ca nu sprijina migratia politica, dar ea exista. Recent, un partid intreg a migrat de la stanga la dreapta. Faptul ca initiatorul unei legi antimigratie provine tocmai din partidul respectiv mi se pare amuzant", a spus Diaconescu.
Publicat de : Adriana Tomasevici
Data publicării: 04 Iul 2005 - 07:35
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5587&titlu=Consens_de_fatada