Deputatul Ion Mocioalca, la sefia PSD Caras-Severin [1]

Noul lider al PSD Caras-Severin este deputatul Ion Mocioalca. Parlamentarul a fost ales, sambata, in functia ramasa vacanta dupa plecarea lui Ioan Talpes.

Postul de lider al social-democratilor caraseni a generat o lupta de culise intre Mocioalca, fostul prefect Gheorghe Pavel Balan si Gheorghe Cahnita, fost pedist. Inainte de alegerile de sambata, unii membri ai PSD din judet si-au dat demisia din cauza acestor dispute. Ion Mocioalca era considerat mana dreapta a lui Talpes, dar este contestat de o buna parte a membrilor sau simpatizantilor PSD. In cele din urma, parlamentarul a avut castig de cauza, fiind ales cu 180 de voturi, cu circa 30 de voturi mai mult decat Cahnita. Pe ultimul loc s-a situat Pavel Balan, cu mai putin de 30 de voturi. O data cu alegerea noului presedinte al PSD Caras-Severin nu s-au stins insa disputele care mocnesc de mai multa vreme in sanul organizatiei.
Publicat de : P.C.
Data publicării: 04 Iul 2005 - 07:26
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5579&titlu=Deputatul_Ion_Mocioalca__la_sefia_PSD_Caras_Severin