Cozmin Gusa a primit de ziua lui un sac de box [1]

Presedintele PIN, Cozmin Gusa, care isi va sarbatori, astazi, pe plaja, implinirea a 35 de ani, a primit cadou de la sotie si copii un sac de box.

"Am si sac, si manusi in rosu si negru", a declarat Gusa. El a spus ca mai are un sac de box, mai vechi, pe care insa nu-l mai foloseste de mai mult de un an, fiind prea uzat. "Ma antrenam regulat la sac, inca din adolescenta, deoarece tatal meu a fost antrenor si boxer. El ma trimitea sa fac pian, dar eu am preferat intotdeauna boxul", a adaugat deputatul. Gusa va sarbatori doar alaturi de familie, la mare, sustinand ca s-a saturat sa-si petreaca ziua alaturi de politicieni. "Pana acum faceam doar megapetreceri, dar acum vreau sa stau cu sotia si copiii. Este si un fel de a trage linie, la varsta de 35 de ani", a spus el. Gusa a mai declarat ca va pleca, in curand, intr-o excursie de trei saptamani in Statele Unite, impreuna cu sotia si cei doi copii.
Publicat de : Mediafax
Data publicării: 02 Iul 2005 - 10:30
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5553&titlu=Cozmin_Gusa_a_primit_de_ziua_lui_un_sac_de_box