Cinci parlamentari UNPR au trecut la PSD. SCANDAL intre uneperisti: "Sa ma omoare ca nu mai stau in UNPR" VIDEO [1]

Patru deputati UNPR si senatoarea UNPR Florina Jipa au anuntat ca parasesc formatiunea si trec la PSD, dupa ce, luni, sapte senatori au plecat din UNPR, ceea ce a dus la desfiintarea grupului parlamentar din Senat

. Marti, doi senatori UNPR s-au fugarit si s-au amenintat cu bataia, chiar in Casa Poporului, relateaza Romania TV.

playlist: [ { "autoPlay": true, "url":"http://vmedia.rtv.net/12/2016-06/83ad1f26644b775a19028ed24533ed36_large.jpg", autoBuffering: true, eventCategory: "Video view event" }, { "autoPlay": true, "url":"http://vmedia.rtv.net/12/2016-06/83ad1f26644b775a19028ed24533ed36.mp4", autoBuffering: false, eventCategory: "Video play event" }, ], plugins: { "ova": { "debug": { "levels": "none"}, "autoPlay": false, "ads": { "schedule": [ { "position": "pre-roll", "tag": "http://realitatero.adocean.pl/ad.xml?id=8G9FiLxxPX0TbE_DbIBeo35cILOhJeOaIAyAy3NoagT.I7" } ] }, }, gatracker: { events: { all: true }, debug: false, accountId: "UA-26520222-1" // your Google Analytics id here } } }).ipad();

Patru deputati UNPR au trecut, marti, la PSD. Este vorba de Laurentiu Chirvasuta, Viorel Blajut, Titi Holban si Valentin Blanariu, potrivit anuntului facut de secretarul Camerei Deputatilor, dupa sedinta Biroului Permanent, potrivit hotnews.ro.

Tot marti, senatoarea Florina Jipa, celebra pentru momentul in care l-a uns cu mir pe Dan Sova in plen, a anuntat ca trece la PSD. "Incepand de astazi voi fi in grupul PSD. Am fost accidental in grupul in care am fost si am fost tratata cum am fost. Opt ani am votat alaturi de PSD", a precizat Jipa.Jipa a candidat pentru un post de judecator la Curtea Constitutionala insa nu a fost sustinuta de cei din UNPR. In urma trecerii la PSD, Jipa va activa tot in cadrul Comisiei Juridice.

Doi senatori UNPR s-au fugarit si s-au amenintat cu bataia, chiar in Casa Poporului. Unuia dintre ei i-a fost smulsa haina de pe el, de un fost coleg de grup, potrivit Romania TV.

"Am fugit, am scapat nevatamat. Am fost agresat, am reusit sa fug din calea domnului senator. Mi-a luat haina, mi-a aruncat-o pe jos. A spus ca nu mai am ce cauta in grupul UNPR. Daca nu fugeam, eram vanat. A venit sa ma stranga de gat! Sa ma bata, sa ma omoare pentru ca nu mai stau in UNPR. Am sunat la politie", a declarat senatorul demisionar UNPR, Ioan Iovescu.

Partidul fondat de Gabriel Oprea a pierdut 12 parlamentari si mai are, in acest moment, 31. Plecarile din UNPR  se inregistreaza in contextul negocierilor pe care liderul partidului, Valeriu Steriu, le are cu PNL, privind o eventual fuziune/alianta, in timp ce Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va merge singur in alegeri si a sugerat ca va negocia cu fiecare parlamentar UNPR in parte, nu cu liderii partidului.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Iun 2016 - 05:14
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55529&titlu=Cinci_parlamentari_UNPR_au_trecut_la_PSD__SCANDAL_intre_uneperisti____Sa_ma_omoare_ca_nu_mai_stau_in_UNPR___VIDEO