Victor Ponta, atac violent la adresa unui ministru tehnocrat: ”Amice, esti idiot?!” [1]

Victor Ponta a lansat un atac violent la adresa ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a anuntat astazi ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) se va implica in implementarea sistemelor informatice ale ministerului, in defavoarea firmelor IT, asa cum se intampla pana acum

.

Declaratiile ministrului Ghinea au plecat de la o intrebare adresata de deputatul Sebastian Ghita, care ii solicita ministrului explicatii cu privire la oprirea de catre minister a dezvoltarii sistemelor informatice si de management.

”Scuzati expresia necolocviala - dar o idiotenie mai mare nu am auzit niciodata!!! Scoala de gandire "Macovei" in actiunea guvernamentala!!!

Deci nu facem sisteme informatice ( pierzand miliarde de euro bani europeni) de frica sa nu fraudeze licitatiile firmele de IT ?!?!

Pai atunci sa nu mai mergem cu genti sau portofele la noi pe strada sa nu le fure un hot? Sa nu mai producem si vindem benzina ca sa nu se intepe cineva in conducta?!? Sa nu mai construim spitale sa nu sterpeleasca cineva caramizile sau sacii de ciment?!? Sa nu mai aiba bancile bani cash ca sa nu fie vreun jaf armat?

Pai nu tu faci licitatia, nu esti in stare sa o faci bine sa nu fie fraudata???Daca e ceva ilegal nu ai DNA sa ii prinda pe aia?!? Daca toate firmele de IT din Romania fraudeaza licitatii de ce vor sa lucreze cu ei toate multinationalele ?!?

Amice, esti idiot?!?”, a scris Ponta pe Facebook.

 

 


Publicat de : ---
Data publicrii: 28 Iun 2016 - 06:04
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55503&titlu=Victor_Ponta__atac_violent_la_adresa_unui_ministru_tehnocrat__aAmice__esti_idiot?_a