Camera Deputatilor a decis ca TVR poate intra in insolventa. Decizia finala, la Senat [1]

Camera Deputatilor a adoptat tacit legea ce permite televiziunii publice intrarea in insolventa

. Proiectul de lege a fost initiat de catre Calin Popescu-Tariceanu si urmeaza sa intre in dezbaterea forului decizional, Senatul.


Proiectul de lege a figurat pe ordinea de zi a sedintei de plen de luni, cu mentiunea ca termenul pentru adoptare a fost deja depasit, inca de pe 23 mai. Comisia de cultura, arte si mass-media nu a reusit pana acum sa trimita raportul privitor la acest proiect, ce a intrat pe ordinea de zi doar cu avizele Comisiei juridice, Consiliului Legislativ si Consiliului Economic si Social, scrie news.ro [2].


În situatie de insolventa, presedintele-director general al TVR sau al Radioului indeplineste calitatea de administrator special, urmand ca membrii consiliilor de administratie sa aiba ”atributii privitoare la strategia si structura programelor si supravegheaza respectarea modului in care societatea isi indeplineste obligatiile asumate in schema de programe si in licenta de emisie”.

 


Publicat de : ---
Data publicării: 14 Iun 2016 - 06:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55248&titlu=Camera_Deputatilor_a_decis_ca_TVR_poate_intra_in_insolventa__Decizia_finala__la_Senat
  [2] http://www.news.ro