ALEGERI LOCALE 2016. Gigi Becali nu a mers la VOT. Motivul este INCREDIBIL [1]

ALEGERI LOCALE 2016

. Gigi Becali nu a mers la vot, duminica, in ziua alegerilor locale, deoarece are o inetredictie de a alege sia  fi ales, pe o perioada de cinci ani, din momentul in care a fost condamnat la inchisoare cu executare.

Gigi Becali

ALEGERI LOCALE 2016. "Eu trebuie sa respect hotararea judecatoreacsa cu sfintenie, cinci ani nu am voie sa aleg si sa fiu ales. Mi-a luatsi o povara, ca asa era moral, sa merg sa votez, acum m-a scuit de o jertfa. Nici familia mea nu a mers la vot. Pai, daca eu, capul familiei, nu am dreptul, la revedere, ce sa mai caute familia mea la vot? Familia mea se ghideaza dupa capul familiei!", s spus Gigi Becali la Romania TV.

ALEGERI LOCALE 2016. "Am fost parlamentar, deputat, acum am luat-o pe drumul bisericii... Daca Dumnezeu imi va da un ordin sa mai intru in carmuirea obstii, adica a tarii, pribntr-o functie, o voi face cu dragoste, numai daca stiu ca voi face ceva, altfel, nu", a mai spus Gigi Becali.

ALEGERI LOCALE 2016. Intrebat daca ar fi mers la vot in cazul in acre ar fi avut acest drept, Gigi Becali a raspuns: "Daca as fi avut drept de vot, cu siguranta eu si familia mea am fi mers la vot, pentru ca asa e moral. Dar daca as fi avut dreptul sa candidez, nu as fi candidat. Eu am o varsta, pentru Parlament e posibil, pentru Parlamentul European e posibil, dar pentru presedinte al Romaniei nu mai fac fata la vremurile astea... Avem nevoie de un presedinte mai invatat, mai barbat... un presedinte ortodox!".


Publicat de : ---
Data publicării: 06 Iun 2016 - 06:46
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55089&titlu=ALEGERI_LOCALE_2016__Gigi_Becali_nu_a_mers_la_VOT__Motivul_este_INCREDIBIL