ALEGERI LOCALE 2016. Sectorul 5: Vanghelie, fara numar [1]

Primarul suspendat Marian Vanghelie, aflat sub control judiciar intr-un dosar de corupţie, a intrat şi el in cursă

. Vanghelie, fost membru PSD, a ciștigat toate alegerile din 2000 pană in 2012. Exclus din PSD in 2014, nu din motive de corupție, ci in in urma unui conflict cu Victor Ponta, Vanghelie și-a format acum propria formațiune: Partidul Dreptății Sociale (PDS), din partea căreia candidează la locale. El este primul clasat in toate sondajele de opinie, inclusiv in cele comandate de adversarii politici. Pentru susținerea candidaturii sale, Vanghelie a strans circa 15.000 de semnături, acțiune care a făcut obiectul unor noi percheziții ale DNA, petrecute, insă, după depunerea candidaturii. Vanghelie a anunțat că iși va face campanie și dacă va fi arestat.

Marian Vanghelie, la DNA

Din partea PSD a intrat in cursă deputatul Daniel Florea, fost avocat, judecător și vicepreședinte AVAS, care l-a inlocuit pe deputatul Cristian Rizea, după problemele acestuia cu conducerea partidului și cu justiția. PNL a apelat la Ovidiu Raețchi, fost membru PC, deputat de diaspora, intr-o circumscripție care cuprinde Orientul Mijlociu și Africa. In precampanie, Raețchi a ajuns in centrul atenției după ce s-a delimitat de Marian Munteanu, in acel moment candidatul PNL la primăria Capitalei.

 

Candidați Primăria Sector 5

 

Marian-Daniel Vanghelie - Partidul Dreptății Sociale -

Daniel Florea - PSD + UNPR

Ovidiu Raețchi – PNL

Marian Dan - ALDE

Bogdan-Alexandru Lencu – PRU

Aurel Cătălin Stoichiță – independent

 

 

 

Reduceri la carti, Descopera noua ta aventura comenteaza /* (c)
Publicat de : ---
Data publicării: 03 Iun 2016 - 06:07
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55069&titlu=ALEGERI_LOCALE_2016__Sectorul_5__Vanghelie__fara_numar